repository review does not exist

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

repository review does not exist

Benjamin Smedberg
Windows 10 build machine. Pushing to review used to work, but I recently re-ran mach bootstrap to get rust and now when I try to push to review I get:

benja@JWILLIAMS ~/hg-mozilla
$ hg push -r 362376::362389 mozreview
abort: repository mozreview does not exist!

mozreview shows up as an enabled extension when I run `hg help`

Running hg 3.7.3, which is I think what comes with mozillabuild.

Assuming this is not an obvious issue, where would I debug this?

--BDS

_______________________________________________
dev-builds mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/dev-builds
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: repository review does not exist

Gregory Szorc-2
If you run 'hg paths' you'll find there is no "mozreview" path
defined. Perhaps you meant "review?"

Instructions for configuring the remote path are at
https://mozilla-version-control-tools.readthedocs.io/en/latest/mozreview/install-mercurial.html#configuring-the-auto-review-repository

> On Dec 5, 2016, at 05:18, Benjamin Smedberg <[hidden email]> wrote:
>
> Windows 10 build machine. Pushing to review used to work, but I recently re-ran mach bootstrap to get rust and now when I try to push to review I get:
>
> benja@JWILLIAMS ~/hg-mozilla
> $ hg push -r 362376::362389 mozreview
> abort: repository mozreview does not exist!
>
> mozreview shows up as an enabled extension when I run `hg help`
>
> Running hg 3.7.3, which is I think what comes with mozillabuild.
>
> Assuming this is not an obvious issue, where would I debug this?
>
> --BDS
_______________________________________________
dev-builds mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/dev-builds
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: repository review does not exist

Benjamin Smedberg
I had tried both `review` and `mozreview`.

Something must have happened with the most recent bootstrap. I thought the `review` repo was added by the hg extension, and not in the config file. Adding it back to the config file by hand got things working again.

Thank you for the assistance. If I can reproduce any problems I'll file a bug.

--BDS

On Mon, Dec 5, 2016 at 11:46 AM, Gregory Szorc <[hidden email]> wrote:
If you run 'hg paths' you'll find there is no "mozreview" path
defined. Perhaps you meant "review?"

Instructions for configuring the remote path are at
https://mozilla-version-control-tools.readthedocs.io/en/latest/mozreview/install-mercurial.html#configuring-the-auto-review-repository

> On Dec 5, 2016, at 05:18, Benjamin Smedberg <[hidden email]> wrote:
>
> Windows 10 build machine. Pushing to review used to work, but I recently re-ran mach bootstrap to get rust and now when I try to push to review I get:
>
> benja@JWILLIAMS ~/hg-mozilla
> $ hg push -r 362376::362389 mozreview
> abort: repository mozreview does not exist!
>
> mozreview shows up as an enabled extension when I run `hg help`
>
> Running hg 3.7.3, which is I think what comes with mozillabuild.
>
> Assuming this is not an obvious issue, where would I debug this?
>
> --BDS


_______________________________________________
dev-builds mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/dev-builds
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: repository review does not exist

Gregory Szorc-2
The automatic definition of the path in the extension was removed months ago.

'mach mercurial-setup' should install it if it's missing. If not, that's a bug.

On Dec 5, 2016, at 12:36, Benjamin Smedberg <[hidden email]> wrote:

I had tried both `review` and `mozreview`.

Something must have happened with the most recent bootstrap. I thought the `review` repo was added by the hg extension, and not in the config file. Adding it back to the config file by hand got things working again.

Thank you for the assistance. If I can reproduce any problems I'll file a bug.

--BDS

On Mon, Dec 5, 2016 at 11:46 AM, Gregory Szorc <[hidden email]> wrote:
If you run 'hg paths' you'll find there is no "mozreview" path
defined. Perhaps you meant "review?"

Instructions for configuring the remote path are at
https://mozilla-version-control-tools.readthedocs.io/en/latest/mozreview/install-mercurial.html#configuring-the-auto-review-repository

> On Dec 5, 2016, at 05:18, Benjamin Smedberg <[hidden email]> wrote:
>
> Windows 10 build machine. Pushing to review used to work, but I recently re-ran mach bootstrap to get rust and now when I try to push to review I get:
>
> benja@JWILLIAMS ~/hg-mozilla
> $ hg push -r 362376::362389 mozreview
> abort: repository mozreview does not exist!
>
> mozreview shows up as an enabled extension when I run `hg help`
>
> Running hg 3.7.3, which is I think what comes with mozillabuild.
>
> Assuming this is not an obvious issue, where would I debug this?
>
> --BDS


_______________________________________________
dev-builds mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/dev-builds
Loading...