invitatie

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

invitatie

invitatie curs SSM
invitatie

INSPECTOR IN DOMENIUL SANANATII SI SECURITATII IN MUNCA - cod COR 315219 - autorizat CNFPA

 

            Securitatea si sanatatea locului de munca sunt doi factori importanti in activitatea desfasurata de orice companie sau societate. Daca prevederile legislative privind protectia muncii nu sunt inca cunoscute de dumneavoastra, daca doriti sa aprofundati aspectele esentiale legate de protectia muncii sau chiar sa profesati in acest domeniu, Evrika va lanseaza o noua oferta prin cursul de Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca ? nivel baza.

Cursul are un pronuntat caracter practic - aplicativ, iar pregatirea cursantilor se desfasoara cu mijloace si metode moderne: dezbateri, discutii active, exemplificari si studii de caz, pe durata a 40 de ore la pretul de 250 ron.

Programa si tematica cursului le gasiti aici     

                  

In urma sustinerii examenului final se obtine un ?Certificat de absolvire? eliberat de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse,si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului recunoscut pe piata muncii.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri, tel.: 021.314.90.40, 0767.803.244; email: [hidden email].

 

 

 


_______________________________________________
jobs mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/jobs