bug in importxml.pl

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

bug in importxml.pl

Peter Hessler
I am trying to use importxml.pl to bring in a bunch of bugs into
bugzilla, and keywords are always failing.  Even importing a bug direct
from ...&ctype=xml fails to bring in the keyword. Looking at the code,
importxml.pl:642 my $i = $::keywordsbyname{$keyword};
$i is always empty, even when the $keyword exists.

The error message from the failed import is "Skipping unknown keyword:
keyword."
_______________________________________________
mozilla-webtools mailing list
[hidden email]
http://mail.mozilla.org/listinfo/mozilla-webtools
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug in importxml.pl

Gervase Markham
Peter Hessler wrote:
> I am trying to use importxml.pl to bring in a bunch of bugs into
> bugzilla, and keywords are always failing.  Even importing a bug direct
> from ...&ctype=xml fails to bring in the keyword. Looking at the code,
> importxml.pl:642 my $i = $::keywordsbyname{$keyword};
> $i is always empty, even when the $keyword exists.
>
> The error message from the failed import is "Skipping unknown keyword:
> keyword."

Sounds like a bug. Perhaps $::keywordsbyname has gone away in the past
and no-one fixed importxml.pl. Please file a report in Bugzilla.

Gerv
_______________________________________________
mozilla-webtools mailing list
[hidden email]
http://mail.mozilla.org/listinfo/mozilla-webtools