a few libraries not getting build

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

a few libraries not getting build

torus0@gmail.com
Hi!

  I am trying to cross-compile...but the Makefile automatically
generated did not get the linking libraries right, so I have to
manually type in the compiling line

my last stop is at

i686-linux-uclibc-g++ -o firefox-bin ......................

after I done this by hand, I thought the compilation is about toward
the end, so I go ahead and did

gmake -C build/browser/installer

now I am getting some stuff like

Warning: package error or possible missing or unnecessary file:
bin/components/helperAppDlg.xpt (packages-static, 98).

Warning: package error or possible missing or unnecessary file:
bin/components/necko_jar.xpt (packages-static, 126).

Warning: package error or possible missing or unnecessary file:
bin/components/xremoteservice.xpt (packages-static, 170).

Warning: package error or possible missing or unnecessary file:
bin/components/libauth.so (packages-static, 197).

Warning: package error or possible missing or unnecessary file:
bin/components/libmozgnome.so (packages-static, 200).

and some other stuff....but the above are some examples...

and idea on how I can fixed this?

I tried to make -k after I linked firefox-bin by hand, but it still
crap out

thanks

_______________________________________________
mozilla-builds mailing list
[hidden email]
http://mail.mozilla.org/listinfo/mozilla-builds