Re: unpack not working with TB60

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: unpack not working with TB60

WaltS48-9
On 9/21/18 12:15 PM, WaltS48 wrote:

> On 9/21/18 11:00 AM, [hidden email] wrote:
>> Hi
>> I noticed that <em:unpack>true</em:unpack> is not working in TB60 :
>> the xpi is not unpacked.
>>
>
> You are making me work. :(
>
> <https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Archive/Add-ons/Install_Manifests#unpack>
>
>
> What kind of extension from that list are you building?
>
> Cross-posted and Followup-To set to mozilla.dev.apps.thnderbird.
>
> Somebody there may be able to help.
>

Well, I thought I crossposted it. :(


--
CPU: 3.2 Ghz AMD Athlon(tm) II X3 455 Processor
RAM: 8 GiB
Graphics: GeForce GT 630/PCIe/SSE2
OS: Ubuntu Linux 18.04LTS - Gnome Desktop
_______________________________________________
dev-apps-thunderbird mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/dev-apps-thunderbird
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: unpack not working with TB60

Jörg Knobloch
On 22/09/2018 03:01, WaltS48 wrote:
> I noticed that <em:unpack>true</em:unpack> is not working in TB60 :
> the xpi is not unpacked.

Right. That's well known,
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1444502. We needed to fix
the consequences in Lightning:
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1406499

Jörg.

_______________________________________________
dev-apps-thunderbird mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/dev-apps-thunderbird