Error in Reports and Charts of Bugzilla

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error in Reports and Charts of Bugzilla

vijayk-2
Hi,
I am a new user of bugzilla.I just downloaded it and installed it as per
the instructions in the manual.I had installed all the required  perl
modules and whem i run checksetup.pl it  does not show any error.But
when i browse the link reports and generate a report,it generates only
tabular table and in place graphical reports(line & bar),it shows an
empty  image.Could u pls help me to sort out this problem.

with regds,
vijay


_______________________________________________
mozilla-webtools mailing list
[hidden email]
http://mail.mozilla.org/listinfo/mozilla-webtools
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error in Reports and Charts of Bugzilla

A. Karl Kornel
In article <[hidden email]>,
 vijayk <[hidden email]> wrote:

> Hi,
> I am a new user of bugzilla.I just downloaded it and installed it as per
> the instructions in the manual.I had installed all the required  perl
> modules and whem i run checksetup.pl it  does not show any error.But
> when i browse the link reports and generate a report,it generates only
> tabular table and in place graphical reports(line & bar),it shows an
> empty  image.Could u pls help me to sort out this problem.
>
> with regds,
> vijay

   I don't know if this is your problem, but it might be.  There's a
script that has to be run regularly to gather statistics.  Take a look
at <http://www.bugzilla.org/docs/2.18/html/extraconfig.html>.  Did you
configure this?
--
=============================
|   Alfred Karl Kornel
|   -- [hidden email]
|   Member- Europa Research Group
|   UNIX / RESOLVE Consultant
=============================

----== Posted via Newsfeeds.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeeds.com The #1 Newsgroup Service in the World! 120,000+ Newsgroups
----= East and West-Coast Server Farms - Total Privacy via Encryption =----
_______________________________________________
mozilla-webtools mailing list
[hidden email]
http://mail.mozilla.org/listinfo/mozilla-webtools
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error in Reports and Charts of Bugzilla

Jonathan Gdalevich
In reply to this post by vijayk-2
Hi,

Please see "No images in reports" thread above.  I am having the same
problem which appears to be due to Perl modules on the server.  I have not
had time to fix it lately but if you can, let us all know.

Sincerely,

Jonathan Gdalevich
Software Engineering Intern (ClickFox, Inc.)


_______________________________________________
mozilla-webtools mailing list
[hidden email]
http://mail.mozilla.org/listinfo/mozilla-webtools