Bugzilla 5.0.3 unable to send mail office 365

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bugzilla 5.0.3 unable to send mail office 365

Durgavaraprasad Talluri
Hi All,

I recently moved a email server to office 365, I changed email parameters like this but getting below error while sending bug mails from Bugzilla

Mail delivery method: SMTP , mail from :[hidden email](my email id)

SMTP Address: smtp.office365.com:587

SMTP username password and SSL is yes



Software error:
Can't locate object method "message" via package "To use SSL please install IO::Socket::SSL with version>=2.007 at lib/Net/SMTP.pm line 70.
" (perhaps you forgot to load "To use SSL please install IO::Socket::SSL with version>=2.007 at lib/Net/SMTP.pm line 70.
"?) at Bugzilla/Mailer.pm line 179, <DATA> line 1.
For help, please send mail to the webmaster (webmaster@localhost), giving this error message and the time and date of the error.

Thanks&Regards,
Durgavaraprasad Talluri
_______________________________________________
support-bugzilla mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/support-bugzilla
PLEASE put [hidden email] in the To: field when you reply.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Bugzilla 5.0.3 unable to send mail office 365

Durgavaraprasad Talluri
Please help me

Thanks&Regards,
Durgavaraprasad Talluri

From: Durgavaraprasad Talluri
Sent: 20 April 2018 14:03
To: '[hidden email]' <[hidden email]>
Subject: Bugzilla 5.0.3 unable to send mail office 365

Hi All,

I recently moved a email server to office 365, I changed email parameters like this but getting below error while sending bug mails from Bugzilla

Mail delivery method: SMTP , mail from :[hidden email](my email id)

SMTP Address: smtp.office365.com:587

SMTP username password and SSL is yes



Software error:
Can't locate object method "message" via package "To use SSL please install IO::Socket::SSL with version>=2.007 at lib/Net/SMTP.pm line 70.
" (perhaps you forgot to load "To use SSL please install IO::Socket::SSL with version>=2.007 at lib/Net/SMTP.pm line 70.
"?) at Bugzilla/Mailer.pm line 179, <DATA> line 1.
For help, please send mail to the webmaster (webmaster@localhost), giving this error message and the time and date of the error.

Thanks&Regards,
Durgavaraprasad Talluri
_______________________________________________
support-bugzilla mailing list
[hidden email]
https://lists.mozilla.org/listinfo/support-bugzilla
PLEASE put [hidden email] in the To: field when you reply.